Mekplats för motorcykel

Mekplatserna är bredare förvaringsplatser för motorcyklarna. De är utrustade med en liten arbetsbänk, ca 100×60 cm, dubbla eluttag och ett låsbart plåtskåp, ca 100x200x500 cm, med hyllor. Total bredd på platsen är ca 2 meter. Det finns inget fast maxdjup, men vissa platser passar bättre för korta motorcyklar medan andra kan svälja längre hojar. Du kan även ställa dit en mc-lyft eller annan utrustning som får plats på ytan. Det blir som ett eget mc-garage.

Platserna är inte färdigbyggda ännu, men bild kommer så snart det är klart.

Till varje mc-plats hör även ett klädskåp, placerat i separat del av garaget. Klädskåpen är ca 40 x 180 cm och inredda med hylla och klädstång, på klassiskt vis. De är ventilerade och du låser med eget hänglås.

Klädskåp för utrustning tillhörande mc-förvaring eller garage.

Vatten och avlopp finns, så på sikt kommer en tvättplats att ställas i ordning. Innan dess kan platsen användas för polering eller annan torr hantering.

Priset för en mekplats är 810 kr/mån, året om. Det är ingen skillnad på sommar- och vinterförvaring. Äger du flera motorcyklar kan du ställa dit så många du får rum med. Du kan även hyra rena förvaringsplatser om du har flera motorcyklar, själv eller i familjen. Du har alltid fri tillgång till din mekplats, med egen nyckel.