Motorcykelparkering

Hos oss kan du parkera din motorcykel tryggt och praktiskt. Du hyr en plats och kan förvara dina mc-kläder och hjälm i klädskåpet som ingår. Behöver du mer utrymme kan du hyra ett extra litet skåp för exempelvis packväskor, kapell, verktyg, eller annat. Motorcyklarna står tätt, så du kan inte utföra avancerat mekarbete på din mc här. I mån av plats går det att utföra enklare arbeten som är avklarade på några timmar, om du inte står i vägen för någon annan.

Klädskåpen är ca 40 x 180 cm och inredda med hylla och klädstång, på klassiskt vis. De är ventilerade och du låser med eget hänglås.

Vatten och avlopp finns, så på sikt kommer en tvättplats att ställas i ordning. Innan dess kan platsen användas för polering eller annan torr hantering.

Hyran för en förvaringsplats med klädskåp är 490 kr/mån, året om. Det är ingen skillnad på sommar- och vinterförvaring. Du har alltid fri tillgång till din motorcykel, med egen nyckelbricka. Garaget är larmat och kameraövervakat, med koppling till larmcentral för utryckning.